WalletHubs bästa personliga lån

Det finns många privatlåneföretag som du kan välja mellan. Hur hittar du den bästa? Vi har sammanställt en lista med de mest populära personliga låneföretagen samt deras räntor, för din övervägande. WalletHub-redaktörer jämförde nästan ett dussin stora företag i USA och tittade på deras avgifter, april och ansökningsprocess. Vi tittade också på transparens och kundsupport. Vi jämförde kundrecensioner, ansökningsförfaranden och avgifter för att hitta det bästa personliga låneföretaget för dig.

Det är möjligt att ha dålig kredit och inte kunna få ett lån. Många personliga låneföretag tar inte ut ursprungsavgifter. Deras förgodkännandeprocess innebär endast en mjuk kreditgranskning. Även om detta kan påverka din kreditpoäng negativt kommer du fortfarande att vara berättigad till en anständig ränta. Du kan också dra nytta av ett lån utan avgifter, eftersom det finns många långivare.

Det finns många användningsområden för personliga lån, såsom skuldkonsolidering, större inköp och nödkostnader. Om du har bra kredit och stadig inkomst borde det inte vara svårt att få ett personligt lån till låg ränta. Du kan spara tusentals kronor genom att jämföra olika låneföretag. Du hittar de bästa personliga låneföretagen som erbjuder onlineapplikationer som är enkla att använda och sparar tid.

Även om många leverantörer av personliga lån erbjuder låga priser och flexibla villkor, kanske vissa inte erbjuder påföljder för tidig återbetalning. Om du planerar att betala av lånet tidigt, oavsett din ekonomiska status, är det bäst att inte ha förskottsbetalningar. Det kan finnas avgifter för sena betalningar och kontroller. Innan du undertecknar den streckade linjen, var noga med att granska villkoren. De bästa personliga låneföretagen kommer att ha en policy som möjliggör tidig återbetalning.

Om du har högränteskuld är ett privatlån det rätta valet. Kreditkortsräntor tenderar att stiga efter en första period. Personliga lån har i allmänhet fasta räntor med fasta månatliga betalningar. Hemkapitalkrediter har å andra sidan rörliga räntor som fluktuerar varje månad och erbjuder fasta räntor. Privatlån är ett bra alternativ om du har en annan ekonomisk situation än din nuvarande. Privatlån är inte rätt lösning för alla.

Trovärdig kan låna ut till dig om din kredit är på ett bra ställe. Credible, en San Francisco-baserad långivare, har tusentals kunder. De har också mer än 280 långivare. Trovärdig är öppen för alla kreditpoäng, så det spelar ingen roll om du har utmärkt eller dålig kredit. Personer med utmärkt kredithistoria tenderar att få fler lån och har lägre räntor. Du kan använda deras hemsida för att ta reda på din prekvalificering och ansöka om lån.

Personliga lån kan vara snabba, flexibla och enkla att få. Fasta räntor erbjuds ofta med flexibla återbetalningsvillkor. Personliga lån finansierar snabbare än bostadslån. Detta står i kontrast till hemkapitallinjer, som kan ta flera veckor eller till och med månader att bearbeta. Det finns många situationer där personliga lån kan vara användbara. Du kan få de pengar du behöver för att betala för ditt hem, medicinska räkningar eller andra skäl. Personliga lån är också tillgängliga för skuldkonsolidering och liknande ändamål.