De bästa belöningskreditkorten: Vilket är rätt för dig?

Jämför funktionerna innan du bestämmer dig för de bästa belöningskreditkorten. Tänk på årsavgiften, registreringsbonusar och löpande värde. En registreringsbonus kan vara ett bra komplement till alla belöningskreditkort. Det kanske dock inte är värt kostnaden om du inte använder de belöningar du tjänar. Dessa faktorer hjälper dig att välja rätt kreditkort för belöningar.
Capital One SavorOne Kreditkort för kontantbelöning

Capital One SavorOne kontantbelöningskreditkort erbjuder en introduktionsränta på 0% för inköp och balansöverföringar i 15 månader. Du kommer inte att debiteras några utländska transaktionsavgifter och det finns ingen årlig avgift. Några avgifter är att vara medveten om. Det är inte värt besväret att betala en 3% kontant förskottsavgift eller en förseningsavgift på $ 40. Om du letar efter mycket kan det här kortet vara ett bra val.

För dem med dålig kredit är Capital One SavorOne Rewards kreditkort ett utmärkt val. Du får obegränsad återbetalning i livsmedels- och restaurangbutiker och 1% cashback på alla andra inköp. Dina belöningar kan lösas in automatiskt när du har spenderat ett visst belopp, till exempel $ 250 inom de första tre månaderna. Flexibla belöningsalternativ är tillgängliga för alla typer av utgiftsvanor.
American Express Capital One Platinum-kort

Capital One Venture Rewards kreditkort har stora resefördelar. Men är årsavgiften på $ 495 värt det? Du tjänar 2 miles per dollar, och det finns inga utländska transaktionsavgifter. Det kommer också med en generös registreringsbonus. Du är också berättigad att få ersättning för TSA Precheck och Global Entry ansökningsavgifter. Det är kort: det är ett av de mest värdefulla belöningskreditkorten för internationella resor.

Platinum-kortet har ett generöst belöningsprogram. Du kan lösa in dina poäng mot gratis hotellvistelser, flyg eller hyrbilar. Dina intjänade poäng kan omvandlas till presentkort eller doneras till välgörenhetsorganisationer. Var medveten om att det finns en årlig avgift. Detta kort är inte rätt för alla. Det är inte för alla. Men om du spenderar mycket kommer det att löna sig. Du sparar ju pengar på dina flygbiljetter!
Bank of America anpassade kontantbelöningar

Unika belöningsstrukturer är tillgängliga med Bank of America Customized cash Rewards kreditkort. Tjäna upp till 3 procent cashback på dina valkategorier inklusive matvaror, restauranger och apotek. Du kan också tjäna en obegränsad avkastning på en procent på alla andra köp. Detta kort är ett utmärkt val eftersom det har en total köpgräns på $ 2,500 per kvartal. Om du vill tjäna mer pengar tillbaka är Bank of America Privilege Rewards kreditkort ett bra alternativ.

Endast personer med utmärkt till bra kredit är berättigade till Bank of America Customized cash Rewards kreditkort. Det betyder att du måste ha en kreditpoäng mellan sexhundra och sjuttio. Detta kort är för personer med god kredit till utmärkt kredit. Du kan överföra ditt saldo till ett annat kort för att få mer pengar tillbaka. Detta kort kan också användas för att göra balansöverföringar, men du måste betala en avgift på 3 procent.
Chase Sapphire föredras

För frekventa resenärer erbjuder Chase Sapphire Preferred-bonuskortet många fördelar. Kortet ger kontoutdrag för din hotellvistelse samt en 10% bonus årligen på dina totala utgifter. Överför poäng till partners som flygbolag eller hotell i förhållandet 1:1. Cent är det vanligaste värdet av flygbolags- och hotellpoäng. Om du använder ditt kort ofta kan belöningarna snabbt öka. Värva en vän så kan du få $50 i din kontokredit.

När du tänker på Chase Sapphire Preferred Rewards kreditkort, som är värt upp till $ 750 per år, verkar årsavgiften på $ 95 rimlig. Det är mycket eftertraktat på grund av dess välkomstbonus, som kan vara värt upp till $ 750. Det har en hög årlig kostnad. Det kan vara värt det om du gör tillräckligt med månatliga inköp för att betala årsavgiften.